4 styles med det perfekte undertøj

Mangler du inspiration til de helt perfekte styles? Du kender godt at stå og glo opgivende ind i klædeskabet, der flyder med tøj – bare ikke det rigtige tøj! Det behøver heldigvis ikke at være tøjet, der fejler noget. Du skal måske bare tænke i nye styles. Det kan du få inspiration til i denne artikel, hvor du får forslag til fire forskellige styles.

Et causal outfit

For at kunne gå efter det helt rette outfit, har du brug for at style det med det helt rette undertøj. Det første outfit, vi skal skabe et komfortabelt og casual outfit. Derfor har du brug for et behageligt og komfortabelt sæt undertøj! Her kan du finde perfekte Marie Jo BH’er og trusser, så du kan føle dig godt tilpas hele dagen. Find en let og luftig hvid bluse, som du parer med en dejlig maxi-nederdel. Skoene kan enten være fine og elegante, såsom en sandal eller ballerinasko, eller mere dramatisk med en stor støvle!

Et elegant outfit

For at være troværdig i sin elegance, har man brug for det perfekte go-to elegante outfit, du altid kan hive frem! Her kan du finde en (skræddersyet) blazer i en neutral farve. Par den med en blyantsnederdel, også kendt som pencilskirt, og et par elegante og simple højhælede.

Efter dag på jobbet, skal du ud at røre dig! Find en god skum-bh fra Marie Jo og tag en sports tank-top udover. Find dine yndlingstræningsbukser frem og anskaf dig et par sneakers, der matcher enten under- eller overdelen i farven.

Det fjerede outfit er det, du skal bruge om aftenen, når du skal ud med pigerne og have drinks! Find en flot pushup-bh og stads dig ud. Tilføj evt. en perlehalskæde og en clutch-taske til looket. Her kan både en simpel kjole eller en bluse med en flot udskæring være perfekt!