Behold varmen i fingrene med fiskehandsker

Er du vild med at fiske? Er du typen, der kan finde på at fiske året rundt? Så bør du anskaffe dig et par fiskehandsker.

Der er ikke noget værre end at stå og fryse, når man forsøger at nyde sin fisketur. Af netop den grund er det en stor fordel at have et par fiskehandsker. Hænderne får ikke lov til at lave så meget, når man fisker, og hvis du altså skal opholde dig ude i kulde i længere tid og stå at fiske, så er det helt essentielt at kunne få varmen i fingrene. Du kan holde på kropsvarmen samtidig med, at du fisker uden problemer med et par fiskehandsker.

Fiskehandsker er ikke helt almindelige handsker. Du går nemlig ikke på kompromis med bevægelsesfriheden med et par fiskehandsker. Her kan du sagtens holde varmen i fingrene og stadig have et godt greb om din fiskestang. Handskerne findes i mange forskellige typer med forskellige funktioner alt efter, hvilke behov du har, når du er ude at fiske.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af fiskehandsker.

Fiskehandsker fra Geoff Anderson

Denne type handsker er altså ikke helt almindelige handsker. Blandt det store sortiment finder du blandt andet fingerløse fiskehandsker, som er utrolig praktiske til blandt andet lystfiskeri. Her har du nemlig behov for at kunne have et godt greb om stangen samtidig med, at du skal kunne bruge dine fingre til at binde snøren. De fingerløse handsker fra Geoff Anderson er lavet af 96% meget fin merinould. Dette er en handske, der er utrolig varm, let og fugttransporterende. De varmer altså også, når de er våde, og så tørrer de hurtigt igen. Ulden absorberer og frigiver mere end 10 gange så meget fugt som syntetisk fibre, og af netop den grund er fiskehandsker altså ikke helt almindelige handsker men egner sig perfekt til fiskeri. Du kan både få de smarte handsker i en klassisk sort farve og i forskellige grå nuancer. Anskaf dig et par fiskehandsker, så du kan komme ud og fiske, hvornår du har lyst.