En golfparaply i mange forskellige flotte farver her

Når du gerne vil have en stærk en golfparaply, der kan holde til det danske vejr, er det et godt bud med en golfparaply. Den giver dig mulighed for at gå ud, selv når det danske vejr viser sig fra sin mere barske side – det kan være både blæse- og regnvejr, den beskytter dig imod. Vil du have en stærk paraply, vil du med fordel kunne vælge en golfparaply som denne.

Med en skærm, der er todelt, er den storm-sikret, så vinden ikke bare river den ud af hånden på dig, og det giver en golfparaply der er god og stabil. Længden på de 91 cm. sikrer dig også en god størrelse paraply, der er lavet af glasfiber, så den kan holde til de krængninger, som vil kunne forekomme.

Vil du gerne have en stærk paraply, der med fordel kan bruges til udendørs arrangementer – det kan være Sankt Hans aften, en god gåtur i det tidlige forår eller efteråret, eller til udendørs ting som golf mv. Så har du den helt rette paraply, når du vælger en golfparaply som denne.

Du får en stærk, solid paraply, der kan holde til al slags vejr i Danmark, du får en paraply, der er lavet af glasfiber og med en todelt skærm, der giver endnu bedre beskyttelse for dig, der bevæger dig ude i det danske vejr.

Når du har mulighed for at få en god kvalitetsparaply, der kan holde til det danske vejr, uanset om det er forår, efterår eller vinter, så skal du give dig selv muligheden for det. Denne model, der er lavet i glasfiber, giver dig mulighed for at tage den med overalt, da vægten er lav, den er stærk og skærmen yder god beskyttelse.

En golfparaply med dobbelt skærm samt ventilation

En golfparaply som denne er ideel til alle udendørs aktiviteter, så som når du er ude og gå en tur hvor end dette måtte være henne, eller på golfbanen, og i torden vejr er den mere sikker end en almindelig paraply pga dens fiberskaft som ikke er af metal.

En golfparaply som den her på siden er desuden ideel til barnevogn, da den er ekstra stor og med ventilation så den ikke vender rundt i stærk blæst, den er så stor den både dækker barnevognen og dig selv.

Golfparaplyen har automatisk åbning – 80 cm riblængde – Stormsikker paraply med delt skærm og ventilation – Glasfiberskaft – glasfiber ribber – nylon skærm – lige plasthåndtag med coating.

En golfparaply der er hele 132 cm i diameter

Diameteren for en paraply der er ekstra stor er hele 132 cm

Paraplyens farver er Sort, Navy, Blå,  Hvid, Grå, og  Petrol.

Paraplyen er topmodel den er meget velegnet til f.eks. golf, til kirkegården eller til en våd dag på tilskuerrækkerne, eller en til handicap hjælper og personen i rullestolen den dækker det hele.

Kom i gang med en golfparaply, der er utrolig stærk og stor, vælg den helt nye golfparaply og bestil den allerede i dag.

Når du vælger en golfparaply, vælger du en paraply, som kan holde til det danske vejr. Den bedste er her diameter på 132 cm.