Gaveideer til den moderigtige mand

Hvis du har en moderigtig mand i dit liv, hvad end det er din far, bror, kæreste eller gode ven, og han har fortjent en gave – så skal du ej lede længere. Her får du nemlig et par gode gaveideer, som du forhåbentlig kan drage inspiration fra.

Skjorter og poloer

Der er ikke noget, der sige moderigtig, som et bredt udvalg af forskellige skjorter og poloer, når det kommer til både farve, form, mønster og mærke. Det er altså næsten kun fantasien, der sætter grænser, så længe du holder dig indenfor den moderigtig mands favoritter. Du kan naturligvis godt udfordre ham lidt, og give ham en skjorte eller polo, som han aldrig havde valgt til sig selv – men det er et risikabelt sats! Prøv eksempelvis med en polo fra norse projects eller en skjorte i hans yndlingsmærke, men en anden model end han plejer.

Armbåndsur

Generelt er smykker og accessoires med til at højne den moderigtige udtryk for et outfit, og her er et ur ingen undtagelse. Den moderigtige mand i dit liv har garanteret allerede et eller flere ure, men det er ikke ens betydende med, at han ikke kan bruge flere. Mænd og ure er lidt som kvinder og sko – der er altid plads til et par mere, eller i det her tilfælde: et ur mere. Prøv om du kan finde et som han ikke ejer allerede, men som passer godt ind i hans stil!

Loafers eller sneakers

Når man snakker om sko til kvinder, er det helt naturligt også at tale om sko til mænd. For mange kan det være her, hvor det er særligt svært at finde de rigtige sko. At parre et par sko til et outfit er en kunst, og man kan aldrig gå ned på the basics – loafers eller sneakers – der henholdsvis kan elevere eller gøre et outfit mere casual.