Gør vasken på arbejdspladsen lettere med Profvask

Alle der arbejder med større mængder tekstil, som kræver daglig vask, ved, hvor hårdt dette slider på maskiner, samt hvor vigtigt det er, at maskinerne er robuste og til at stole på. Når du er i en branche, hvor vaskemaskiner og tørretumblere kører dagligt, og i omfang, som den almindelige husholdning ikke ville kunne forstå, er små hverdagsmaskiner nemlig ikke nok. Profvask tilbyder et stort udvalg af både vaskemaskiner og tørretumblere til industrien. Mangler din arbejdsplads derfor nye maskiner, kan Profvask være et besøg værd.

Vælg den rette maskine til din arbejdsplads

Profvask er nemlig en hjemmeside, hvor du finder alt du behøver, for at din arbejdsplads kan vaske tøj og tekstil så gnidningsfrit som muligt. Industrimaskiner kan meget mere end almindelige husholdningsmaskiner. Disse er designet til at kunne klare væsentligt større mængder af tekstil, hvilket gør dem ideelle, når de kører i døgndrift. På Profvask finder du industrimaskiner i forskellige størrelser. Nogle kan klare en kapacitet på 5-10 kilo, hvor andre maskiner vil kunne rumme helt op til 125 kilo. Det er altså ikke nogen grundt til hverken at vælge en for lille eller for stor maskine. Profvask har et stort udvalg, hvor der garanteret er en maskine, som passer jeres hverdag.

Rådgivning til hvilken maskine der matcher arbejdspladsens behov

Er du i tvivl om, hvilken maskine, som vil passe bedst på arbejdspladsen, står Profvask klar til at hjælpe. Disse er specialiseret i industrivask, hvoraf der vil være god rådgivning at hente. Profvask kan både give mere viden i form af hvilke modeller og mærker, som kan hvad. Som tidligere nævnt, kommer maskinerne med forskellige kapaciteter, men derudover er der også ting som centrifugering og brugersystem, som er værd at overveje. Som udgangspunkt ønsker enhver arbejdsplads at gøre arbejdet lettest muligt for de ansatte. Dette kan f.eks. også indebære, at maskinen skal kunne indstilles på flere sprog.