Klæd dig tidløst i elegant strik

Det er essentielt at have den perfekte strik i garderoben – især her i Danmark, hvor det er sweater vejr det meste af året. Din strik skal være alsidig, så den både kan styles elegant med flotte smykker og pæne bukser, men også kan bruges i hverdagen med et par jeans og kondisko. Derudover skal den være i en god kvalitet, så du kan få glæde af den mange år fremover. Et brand, der formår at forene alle disse kvaliteter, er gorridsen design.

Styr på kvaliteten og det gode håndværk

Hos Gorridsen Design kommer du ikke til at gå på kompromis med kvaliteten. Deres strik er produceret i lækre kvalitets materialer – alpaca garn og cashmere uld. Det er en produktion både med omtanke på miljøet og medarbejdernes gode forhold, som bliver sikret, når de bliver ansat i produktionen hos Gorridsen Design. Store dele af produktionen foregår ligeledes i Europa, så fragten kan foregå langs Europas vejnet, og det ikke er nødvendigt at flyve.

Hos Gorridsen Design finder du et bredt udvalg af produkter, farver og former.

Alsidige beklædningsgenstande

Hos Gorridsen finder du et stort udvalg af produkter, bl.a. striktrøjer, cardigans, ponchoer og strømper. Alle produkterne er producerede med kvaliteten i højsæde. Deres strik er finstrikket, hvilket giver produkterne et utrolig elegant look. De har de perfekte tynde striktrøjer og cardigans, som er essentielle at medbringe til de kølige sommeraftener, men som også fungerer perfekt som et lag-på-lag piece i de koldere vintermåneder.

Det, at produkterne er finstrikkede, gør også, at de nemt kan bruges ved festlige lejligheder, da det giver et stilet og sofistikeret look. Sæt dem f.eks. sammen med smukke perlesmykker og elegante bukser med pressefolder. Hvis du er på udkig efter et mere afslappet sommerlook passer produkterne også utrolig godt til hør, enten hørbukser eller måske med en lille hørskjorte under, hvor man kan se kraven titte frem.