Køb dansk modetøj fra ICHI hos Fru & Frøken

Er du vild med mode, og vil du gerne se et større udvalg af tøj, end du kan finde i den lokale tøjbutik? Så er der et utroligt stort udvalg af stilrent og moderigtigt tøj på nettet. Hos Fru & Frøken kan du fx finde et stort udvalg af modetøj fra kendte mærker som ICHI, Soaked in Luxury, Saint Tropez og Frequent.

Særligt tøj fra ICHI er et oplagt valg for dig, der foretrækker at gå i stilrent og moderne tøj. Uanset om du er til farverige designs eller de mere klassiske, har ICHI noget at vælge imellem. Det gælder både ift. kjoler, bukser, jakker og bluser.

Kvalitetstøj fra ICHI til enhver anledning

Når du køber tøj fra ICHI, så kan du altid regne med, at du får en høj kvalitet for pengene. Priserne er nemlig ganske overkommelige, så alle kan finde noget iblandt deres sortiment, og samtidig går producenten ikke på kompromis med kvaliteten. Vidste du i øvrigt, at ICHI er et dansk brand? Det har eksisteret siden 1999 og er i dag en del af DK Company.

Iblandt sortimentet af tøj fra ICHI er der noget at vælge imellem til enhver anledning. Skal du finde en sort og stilren kjole til et formelt arrangement? Eller leder du bare efter et par lækre bukser og en flot bluse, du kan have på på arbejde? Måske er du på udkig efter en jakke, der både er praktisk og moderne?

Få gratis og hurtig levering online hos Fru & Frøken

Hos Fru & Frøken forhandler de et udvalg af det store sortiment fra ICHI, og du får endda gratis levering, når du køber for over 399 kr. i deres webshop. Leveringen er hurtig, så du kan regne med at modtage dit nye tøj allerede inden for kun 1-3 dage, efter du har afgivet din bestilling. Du kan også få personlig betjening, hvis du fx har svært ved at vælge mellem to forskellige modeller, eller hvis du har brug for vejledning ift. pasform eller valg af størrelse.

Vil du gerne spare penge på dit nye tøj fra ICHI? Så kan du tilmelde dig Fru & Frøkens nyhedsbrev og få helt op til 25 % i rabat på din ordre. Vær dog opmærksom på, at rabatten ikke gælder på allerede nedsatte varer. Se nærmere på udvalget i dag og lad dig inspirere.