På jagt efter luksus? Brug silkegarn i dit sommerstrik og opdag silkens mange fordele

For nogen er strik måske en ting, som primært hører årets kolde måneder til, men sådan behøver det nu ikke at være! Strikke du i for eksempel silkegarn, kan du kreere smukke trøjer og bluser, som let kan bruges hele sommeren. Silke er nemlig et materiale med mange kvaliteter, og derfor ser vi her lidt nærmere på silkegarnet samt dets mange fordele og anvendelsesmuligheder. Der findes også mange forskellige typer af silkegarn hos KreativGarn.dk!

Silkegarnets talrige kvaliteter

Bare ordet ”silke” henleder tankerne på eksklusivitet og eksotiske omgivelser, og især silkegarn er da også kendt for at være enormt smukt at se på. Nogle garner i silke får endda et helt særligt glat og skinnende look, som kan være enormt smukt, når det er strikket til lette sommerbluser for eksempel.

 

Silken i sig selv er et meget stærkt materiale og er på ingen måde sart, som man måske fejlagtigt kunne tro. Den har også en vidunderligt svalende effekt, som er hele årsagen til, at silkegarn ofte bruges i sommerstrik. Den temperaturregulerende effekt er én af de absolut bedste fordele ved silken.

 

Silkegarn er som udgangspunkt ikke et billigt garn, men når det er sagt, er det meget populært. Strikker du for eksempel tøj i silke, er der rigtig stor chance for, at det bliver favoritter med det samme, da det netop kan bruges hele året rundt. Derfor kan det også betale sig at strikke i lidt dyrere garner ind imellem, så du kan have glæde af dine kreationer i lang tid.

 

Skru op for sommerstrikken

Der findes rigtig mange brands, som har silkegarn i deres produktsortiment, og hos KreativGarn.dk finder du et stort antal af dem. Se blandt andet garn fra Noro, Permin, Mayflower og mange andre!

 

På kreativgarn.dk finder du i det hele taget alt det, et strikkehjerte kan begære. Fælles for hele sortimentet – garn som tilbehør – er den høje kvalitet, for lige netop her går KreativGarn.dk ikke på kompromis! Find lækre silkegarner til sommerkreationerne, men husk altid at lave en strikkeprøve, inden du går i gang! Går du ikke det, risikerer du, at din bluse ikke passer, når du er færdig, og det er ærgerligt – og især når du har brugt penge på garn så lækkert som silkegarn.

 

Se hele udvalget hos KreativGarn.dk med det samme.