Petit Bateau – til dig der bare ikke kan stå for børnetøj!

Noget af det fedeste ved at have små børn i familien er, at man har en god grund til at gå AMOK i alt det søde, fantastiske og helt uimodståelige børnetøj, der findes rundt omkring i butikkerne. Og det er uanset, om du er mor, moster, faster, bedstemor eller noget helt fjerde – du kan sikkert nikke genkendende til, at følelsen af at stå med en lille bitte bodystocking i hånden er helt ubeskrivelig. Og er familien derfor også lige blevet større med enten en lille pige eller lille dreng? Så kan du med stor fordel gå shop amok i det store udvalg af børnetøj fra Petit Bateau. Du kan læse mere og brandet og deres børnetøj lige her, eller du kan allerede nu gå på opdagelse i det fantastiske udvalg af børnetøj fra Petit Bateau.

Kvalitetssikkert og miljøvenligt børnetøj fra Petit Bateau

Petit Bateau leverer et stort og ligeledes spændende udvalg af basiswear til børn og babyer. Deres udtryk udspringer af fransk mode, og det er ligeledes et brand, der giver dig meget for pengene. Deres kvaliteter er helt igennem fantastiske, og deres produkter er holdbare og formstabile. Altså, et godt og sikkert valg. Og Petit Bateau er desuden ikke blot et godt valg for børnene, men ligeledes for miljøet. Deres tøjæsker er nemlig produceret i genbrugspapir, mens deres bomuldstøj har den anerkendte økotex certificering. Så, med andre ord, er du til lækkert klassisk tøj i allerhøjeste kvalitet, som du kan lade gå i arv gennem flere generationer? Så er børnetøjet fra Petit Bateau det helt rette valg.

Petit Bateau får også geniale idéer

Faktisk var det Petit Bateau, der kom på den geniale idé at lave bodyer, der havde trykknapper mellem benene. Og det er noget, forældre hele verden over har sat pris på lige siden. Med denne type body er det nemlig lettere at få bodyen både af og på. Derudover giver det langt lettere adgang til barnets ble, så den hurtigt kan skiftes. Petit Bateau producerede således deres første bodyer med trykknapåbning i bunden i 1980, og i dag er denne type body så populær, at det nok er de færreste forældre, der kunne forestille sig, at det skulle være anderledes. Så ønsker du blandt andet at købe lige præcis en sådan bodystocking til familiens nye medlem? Så skal du altså blot følge linket øverst i artiklen!