Rabinovich – unikke smykker i dansk design

Leder du efter noget nyt til smykkeskrinet? Skal du til et stort arrangement og mangler nogle smykker, der passer til dit outfit, eller leder du efter et smykke til en, som du holder af? Så bør du tage et kig på udvalget fra Rabinovich.

Rabinovich smykker er dansk design, som du aldrig går galt i byen med. Smykkerne er designet af smykkekunstnerne Mario Rabinovich og Jette Poulsen, som har 25 års erfaring i faget, og derfor formår man at ramme branchens tendenser, som afspejler sig i de mange produkter. Smykkerne fra Rabinovich er i allerhøjeste kvalitet og skabt til den moderne kvinde. De mange kollektioner finder inspiration i naturfænomener, og Rabinovich er bl.a. kendt for at arbejde med eksperimenterende overflader, ferskvandsperler samt forskellige sten. Dette betyder også, at smykkerne ofte bryder med de traditionelle stilretninger i smykkeverdenen. Disse smykker er altså helt perfekte til dig, der ønsker at skille sig ud fra mængden.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af smykkerne fra Rabinovich.

Forkæl dig selv eller en anden med smykker fra Rabinovich

Smykkerne i tidløse designs, er især elsket for deres betagende stil. Rabinovich har et naturligt flair for at sammensætte designs, farver og ædelsten, således bliver resultatet helt unikt.

Det store udvalg af smykker byder både på øreringe, ørestikker, ringe og halskæder. Uanset hvilket smykke du vælger, kan du være helt sikker på at få kvalitet fra øverste hylde. Smykkerne er nemlig produceret af ægte materialer som 925 sterlingsølv og 14 karat guld. Dette betyder naturligvis, at du kan få glæde af dit smykke i rigtig lang tid. Derudover finder du også de smukkeste ædelstene i de forskellige smykker. Her anvendes naturligvis ægte smykkesten som månesten, aventurin, topas, quarts og ferskvandsperler. Der er altså noget for enhver smag, og du finder med garanti et smykke eller to, som tilpasser sig lige præcis din smag.

Du kan altså med god grund gå på opdagelse blandt det fine udvalg, og så kan du forkæle dig selv eller en, du holder af med et smukt og unikt smykke fra Rabinovich.