Skab det perfekte smykke look

Der findes mange forskellige slags accessoires til at give dit outfit lidt ekstra udtryk, men særligt dine smykker kan dresse et afslappet outfit op og fuldende et look. Om du er til de store chunky smykker eller de mindre og mere elegante, så er udvalget meget bredt.

Øreringe

Der er stor forskel på, hvilket look folk prøver at skabe. Hvis du for eksempel er typen, som har mange huller, kan man nemt skabe et fedt look med mange forskellige øreringe. Det kan være et par hoops i de nederste huller og så nogle øreringe, som hænger mere eller med forskellige størrelse sten i de andre for at skabe variation, hvilket er virkelig moderne nu.

Hvad enten du har huller i ørene eller ej, kan du shop earcuff piercing smykker online, som er en ørering du klemmer fast om brudstykket på øret. De fås både i simple guld eller sølv ringe, men også med sten i, som er fede, hvis du ikke har huller i ørene samt går godt med de andre øreringe, hvis du har huller.

Halskæde

Når det kommer til halskæder, er der igen så mange forskellige at vælge imellem. Det er jo super moderne med perlekæder og ferskvandperlekæder til alle køn. Derudover er det super fedt at have flere forskellige længder af halskæder. Måske en helt kort perlekæde, en lidt længere simpel kæde og en helt lang med vedhæng eller med et mere kædelook ser man meget på pinterest og instagram.

Ringe

Nogen kan lide få mens andre gerne køre 3-4 ringe på hver hånd, så det er op til dig at afgøre, hvad der passer bedst til dig. En blanding mellem nogle større og nogle mindre er en fed blanding. Igen kan det chunky look virkelig komme ud igennem ens ringe, med nogle større vintage ringe kan man skabe et fedt smykke look.