Strik det lækreste tøj med Sandnes garn

Over de senere år har rigtig mange danskere taget strikning op som en skøn og afslappende hobby, hvor du i tilgift kan kreere dine egne skønne trøjer, jakker, kjoler og lune sokker. Når du strikker, er det vigtigt, at du vælger kvalitetsgarn. Ellers risikerer du, at dine anstrengelser med strikkepindene er forgæves, fordi dit projekt mister form og struktur efter kort tids brug. Hos VegaGarn finder du altid kvalitetsgarner, der sikrer dig de bedst mulige resultater.

Sandnes Garn står for tradition og fornyelse

Den norske garnproducent Sandnes Garn har eksisteret siden 1888 og er i dag den største producent af håndstrikkegarn i Nordeuropa. Hos Sandnes Garn kombineres gamle traditioner og klassiske materialer med nye og innovative idéer, moderne design og nye måder at mikse materialer på. Materialerne til produktionen bliver nøje udvalgt, og du finder i dag et væld af garn i skønne kvaliteter, der er en drøm at strikke med. Du kan både få garn i alpakauld, merinould, norsk uld, mohair, lækker mulberry silke, bomuld og traditionel silke fra mærket hos VegaGarn.

Slow fashion til både sommer og vinter

Med et solidt afsæt i de norske strikketraditioner giver Sandnes Garn mulighed for, at forbrugerne kan dyrke slow fashion og gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen, hvor tøj kun bruges få gange. Med håndstrikket tøj får du glæden, tilfredsstillelsen og stoltheden over at have skabt noget selv – og du får tøj, der holder år efter år. I deres sortiment fra Sandnes Garn finder du bl.a. klassisk uldgarn, let og blød ”sommeruld” og særligt stærkt og holdbart garn, der er lavet på en unik blanding af bomuld, viskose og hør. Dertil kommer et stort udvalg af lette garntyper med silke eller bomuld. Og ikke mindst har de superwash-behandlet uld, du kan smide direkte i vaskemaskinen.

Eksperimentér med farve og tekstur i dine strikke- og hækleprojekter

Sandnes garn er det foretrukne valg hos mange, der har håndarbejde som passion og hobby, fordi der er så mange muligheder. Det gælder både med hensyn til valg af farver, teksturer og materialer, når du vælger alsidigt Sandnes garn. Garntyperne er fordelt på serier, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilke garner du kan bruge til dit håndarbejde. Hos VegaGarn fører de f.eks. de populære serier Sisu, Duo, Kos, Double Sunday og Perfect. Dertil kommer specialgarn, som kan bruges som følgetråd, og de har også strømpegarner, der sikrer dig holdbare, slidstærke og lune striksokker.