Styr fugtbalancen med ansigtsolier

Går du meget op i din hudpleje, så ved du med sikkerhed også at det er vigtigt at din hud får den rigtige ansigtspleje. Det gør den b.la. med ansigtsolier. Din ansigtspleje skal gerne tilpasses til din hudtype, hvis du bruger den forkerte hudpleje over en længere periode kan du risikere at opleve irritation, tør hud og urenheder. Ansigtspleje dækker generelt sæt bare over en stor vifte af produkter. Det indebærer nemlig produkter som, rens, fugt og olier til ansigtet. Det er derfor vigtigt at det produkter som du finder passer perfekt til den hudtype som du har. Du skal bruge alle tre produkter for at få den mest optimale behandling af din hud. Hop derfor ind i det store udvalg af hudpleje produkter og få fat på ansigtsolier allerede i dag.

Ansigtsolier – hvorfor vælger olie til din hudpleje

Har du ikke får haft ansigtsolier som en del af din hudpleje rutine, kan det godt være en stor en og sluge. Olier til ansigtet er dog meget fordelagtigt til ens hudpleje. Olier er nemlig meget genkendelige for huden, da mange af de olieprodukter som der findes minder om de olier vi allerede har i hudens eget fedtlag. Det er derfor nemt for olierne at trænge ned ned i hudens øverste lag. Olier er på samme tid også noget som din hud har brug for, når den skal beskytte sig selv, derfor ligger olierne sig som et beskyttende lag og hjælper med at holde fugten i huden.

Hvordan bruger man ansigtsolier?

Før du gør brug af din ansigtsolier er det meget vigtigt at du får renset huden inden med et effektivt renseprodukt. Med hudrens fjerne du snavs og overskydende hudfedt, og andre bakterier som kan være med at at modvirke oliens virkning, men samtidig irriterer huden. Efter rensning af huden påfører du et par dråber af olien i din hånd og tørrer det ud i ansigtet. Du kan også bare påfører det direkte i ansigtet. Derefter massér du blidt ansigtsolien ind huden med bløde og cirkulære bevægelser. Gå derfor ind i det store udvalg af produkter til hudpleje og find ansigtsolier.