Børnetøj

Der er ingen grund til, at du skal gå på kompromis med din tøjstil. Det synes de i hvert fald ikke hos Mimi de Paris, hvorfor deres hjemmeside præsenterer dig for et unikt udvalg af skønne sortimenter med mode og accessories, der passer til enhver smag og personlighed. Tag selv et kig rundt på den anerkendte hjemmeside på www.mimideparis.dk, hvor mange kvinder finder moderigtigt tøj til både hverdag og fest. Her finder du udelukkende kvalitetsbrands, som du kan gå på udkig mellem. Tag f.eks. et kig på en Fine Cph bluse, en Cofur kjole eller noget helt tredje. Når du handler hos Mimi de Paris, får du desuden fri fragt ved køb for blot 499 kr.

Find en smuk og stilren Cofur kjole hos Mimi de Paris

Ønsker du ikke at gå på kompromis med din stil? Så er udvalget af Cofur kjoler hos Mimi de Paris sikkert lige noget for dig. Cofur er et elsket tøjbrand, der producerer slow-fashion af upcycled silke fra Indien. På den måde er en Cofur kjole et unikt stykke tøj, der ikke findes flere af i helt samme model. Du finder Cofur kjoler i mange smukke nuancer i sortimentet, så hvad enten du er til kølige eller varme toner, vil du kunne finde en Cofur kjole, der afspejler din personlighed og stil. Når du ifører dig en Cofur kjole, vil du desuden kunne mærke kvaliteten med det samme. I sortimentet finder du desuden også de smukke hårbånd fra Cofur, som naturligvis kan styles med en kjole fra samme brand, men som også nemt kan inkorporeres i andre outfits.  

Tidløst og moderigtigt tøj til alle sæsoner fra Fine Cph

Et andet brand, du finder hos Mimi de Paris, er Fine Cph. Fine Cph er et anerkendt og populært dansk brand, der er kendt for deres fine, feminine styles, som mange elsker. I udvalget af Fine Cph finder du alt fra striktrøjer og skjorter til nederdele og meget andet. Fælles for alle produkterne er dog, at kvaliteten er i top, og at det feminine skinner igennem på den ene eller anden måde. Desuden kan du regne med et sortiment af tidløse og stilrene produkter, når du går på udkig blandt Fine Cph tøjet. På den måde sikrer du dig selv styles, som du kan bruge som en del mange forskellige outfits, og som du ikke smider ud allerede om et år, men som kan bruges sæson efter sæson.