Venus & Mars XL har tøj til store mænd

Har du behov for tøj til store mænd og skjorter i store størrelser? Hos Venus & Mars XL i Rødovre Centrum finder du en række populære danske og udenlandske tøjmærker til store mænd, og du har rig mulighed for at blive velklædt, uanset om du er til casual tøj eller til det formelle. Du får tøj, der matcher den gældende mode i Danmark og udlandet, bare med T-shirts og shorts samt bukser og skjorter i store størrelser.

Tøj til store mænd finder du hos Venus & Mars XL

Er du bred over skuldrene eller rund om maven? Synes du, det kan være svært at finde tøj, du kan passe? På www.venusogmarsxl.dk finder du et bredt udvalg af pænt arbejds- og hverdagstøj til store mænd, og du kan også få blazere, habitter og smokings. Du får tøj til store mænd i en nøje udvalgt kvalitet. Prøv at gå ind på deres side om herretøj og se deres fantastiske udvalg af eksempelvis bluser og jakker.

Mærketøj til store mænd

Af mærker, der laver lækkert tøj til store mænd, er der blandt andet det populære Jack & Jones, der kommer fra jeanswear, og det er et dansk brand. Fra Maxfort kan du vælge stilfulde kvalitetspoloer i friske og afdæmpede farver.

De forhandler flotte skjorter i store størrelser

Et must-have stykke tøj til store mænd er skjorter. Her får du skjorter i store størrelser, så du altid kan være ulasteligt klædt, når du har en betydningsfuld stilling. Det er med din skjorte, du som mand har mulighed for at give den gas og samtidig holde dig inden for dresscodens rammer.

Skjorter i store størrelser ‒ med korte ærmer

Her i sommervarmen får du kortærmede skjorter i nydelige business blue-nuancer. Og du får også kortærmede skjorter i store størrelser til grillfesten. Tag for eksempel en blomstret skjorte fra Maxfort.

Skjorter i store størrelser ‒ med lange ærmer

Alle mænd kan af og til bruge en helt hvid skjorte. De langærmede skjorter får du desuden i alskens flotte mønstre. Kan du lide små prikker eller tern? Eller er du mere til smalle striber? Måske er du så frisk, at du tør vælge en blomstret? Det kan også være, at du er den konventionelle type, der befinder dig godt i en ensfarvet, lyseblå. Hvad end du vælger, får du skjorter i store størrelser.

Slips i ekstra længde

Der findes slips i ekstra længde. Vælg silkeslips, der udsmykker dine skjorter i store størrelser og fuldender looket af dit nye herretøj til store mænd. Gå ind på www.venusogmarsxl.dk, og find det tøj som netop du, som stor mand, har brug for.